Schietvereniging Diana

Wie zijn wij nou eigenlijk? SV Diana ligt in Abbenbroek en wij zijn een gezellige schietvereniging voor zowel lucht- als klein kaliber vuurschutters. 

Op de vereniging beoefenen wij de schietsport waarbij wij bovendien beginnende schutters op een gezellige manier kennis willen laten maken met de sport en de vereniging. Veiligheid staat voorop en daardoor zal een introducé van te voren op de hoogte worden gebracht van de veiligheidsmaatregelen.

Onze vereniging is aangesloten bij de KNSA, de Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie, en wij schieten volgens de gereglementeerde disciplines die de KNSA heeft opgesteld.

 

Diana beschikt over 10 banen die ingesteld kunnen worden tot 50 meter. Wij zijn een van de weinige verenigingen in de omgeving die beschikken over een baan van deze afstand.

Vanaf 12 jaar mag je bij onze vereniging komen schieten met luchtwapens. Vanaf 16 jaar mag er worden geschoten met vuurwapens.

Geen eigen wapens? Geen probleem! Wij hebben verschillende lucht- en vuurwapens die een introducé of lid kan lenen op onze schietavonden.

.

©2020 bij Schietvereniging Diana.